Att vara modell måste vara nervöst, men också roligt. Många undrade om vi hyrt in ”professionella” modeller.

En stor eloge till att vara modell! Det är grymt modigt och alla var så härliga och glada i fredags. en fantastiskt stämning i omklädningsrummen. Alla, inklusive oss var så imponerade av modellerna som gick på catwalken! Det var till och med en del som frågade ifall vi hyrt in ”professionella” modeller, alltså modeller som jobbar som det på heltid. Faktum är att det var en härlig blandning av kunder, bekanta, pojkvänner och folk som på annat sätt var relaterade till oss. Det skapar en personlig touch och jag tror att modellerna känner en helt annan trygghet med oss också.

Det är knappt så att man har smält fredagskvällen fortfarande. När man tittar tillbaka på bilder och videoklipp så kan man knappt fatta att vi faktiskt skapade detta stora event. Det blev över förväntan från alla håll och det var så kul att få byta ut ”vardag” mot en kreativitets-boost.

Modell för en dag

Denna dagen tror jag verkligen många verkligen fick prova på hur det verkligen var att vara modell. Jag tyckte alla var så jäkla lugna och coola, som om dom aldrig gjort något annat. Vi har haft modeller som kommit in i veckan och varit så nöjda och vill vara med igen! haha. Så kul!

Nu tänkte jag lägga upp lite mer bilder på alla snygga modeller!


Pin It on Pinterest