Boka Konsultation

Vill du boka konsultation?

BOKA EN HÅR KONSULTATION MED MIG!

Håret är vår bästa accessoar som vi bär med oss genom hela livet. Det är en krona som du aldrig tar av. Därför är det viktigt att man känner sig nöjd med sitt hår år efter år. Det jag märkt genom mina år som frisör är att man ibland går igenom faser i livet när man inte trivs med sitt hår och man vet inte varför. Det kan vara att man inte vet vilka produkter man ska använda, man vet inte vilken hårfärg man passar i eller helt plötsligt har stött på problem så som hårbottenproblem eller håravfall. Sen, det svåraste av allt, vart ska man vända sig?

Nu kan du boka en tid för konsultation hos mig här på hemsidan! Du kan välja själv vad det är du vill ha hjälp med och vad vi ska fokusera på.

Du kan få hjälp med t.ex:

 

Produktrådgivning

Här går vi igenom dina behov och önskemål för att du ska kunna hitta produkter som passar ditt hår.

Färgkonsultation

Få hjälp med att ta reda på vad du kan göra med ditt hår! Vill du kanske byta färg? Eller vill du veta vad som skulle kunna vara möjligt att göra med ditt hår? Då är detta en passande konsultation.

Hårproblem

Har du hårbottensproblem eller tappar mycket hår? Jag hjälper dig analysera vad dom kan ha hänt och hur du skulle kunna lösa problemet.

Sista chansen

Ibland så har håret tagit så mycket stryk att det är svårt att veta vad man ska göra och hur man kan se till att håret blir i sitt bästa möjliga skick. Kanske har du varit på salong eller mixar med det hemma och det gick helt fel. Här hjälper jag dig att ta reda på hur du kan gå tillväga för att få håret att återhämta sig.
Swishnr: 123 341 12 87

Boka din konsultation!

15 + 6 =

Swishnr: 123 341 12 87

Pin It on Pinterest